Kittens

Wie ben ik

Mijn naam is Anna van Os (05-07-1990) en ik woon in Tilburg.
Toen mijn ouders merkten dat mijn eerste woorden geen ‘’papa’’ en ‘’mama’’ , maar ‘’paard’’ en ‘’poes’’ waren, zagen ze mijn liefde voor dieren al.

Een groot gedeelte van mijn kindertijd heb ik doorgebracht als vrijwilligster op de kinderboerderij en bij de konijnenopvang. Tijdens erg fijne paardrijlessen heb ik veel geleerd over diergedrag en de invloed van je eigen lichaamshouding ten opzichte van dieren.
Eenmaal geslaagd voor de middelbare school begon ik aan de opleiding paraveterinair (dierenarts-assistente). Na dit een jaar gedaan te hebben ging ik naar de Silverlinde.

Ondertussen verdiepte ik me, in mijn vrije tijd, in het gedrag en het trainen van ezels. Mijn scriptieonderwerp, ‘de ezel als assistentiedier,’ kwam dan ook niet uit de lucht vallen.
In december 2013 studeerde ik af als veterinair natuurgeneeskundig therapeut.

Naast mijn dierenliefde heb ik sinds 2008 mijn eigen gastouderopvang. Contact met elkaar, met dieren en met de natuur nemen daar een belangrijk plaats in.

Op de kinderboerderij al wekte het contact tussen mens en dier mijn interesse. Ik ben dan ook erg blij met het oprichten van Dierengedachten, waarbij ik mij nog meer op de band tussen mens en dier kan gaan richten.